Членовете на племето на Бойците вече може и автоматично да

...
Членовете на племето на Бойците вече може и автоматично да
Коментари Харесай

Мартин след "Игри на волята": За уважението, морала и какво е правил по цял ден на плажа

Членовете на племето на Бойците към този момент може и автоматизирано да споделят това " Сила и чест " преди борбите, само че за Мартин, който стана следващият изнемощял от " Игри на волята ", тези думи значат доста. В тях са събрани целият морал, всички полезности, на които родителите му са го възпитали и всичко това, на което са го донаучили в армията. А то не е по никакъв начин малко и евентуално точно поради това той беше един от любимците на феновете. Уви, неговото премеждие в шоуто завърши. С Мартин си поговорихме за дългите дни на плажа на Отшелника, уважението към другите и образеца за младите. Ето и какво се получи:

Доста време се задържа на плажа на Отшелника – къде ти беше по-добре – измежду свадите при Бойците или самичък там?

Сам на плажа несъмнено ми беше доста по-добре!

Виж още: Паулина от " Игри на волята " замязя на същинска кукла Барби, сподели секси визия

Всъщност ти много странеше от свадите в племето на Бойците. Мислиш ли, че това беше вярната тактика?

Всеки си играе играта по негов си метод. Аз съм подобен – не мога да се карам с хората. Може и да съм сбъркал, само че не скърбя за това, което се случи. Бях себе си и не съжалявах, че отидох на плажа. А там не ми беше мъчно – аз съм привикнал с такива условия, специалността ми е такава. Просто шансът ми изневери против Елизабет. 

Как уплътняваше времето си на плажа на Отшелника?

Бях си съставил проект със задания за деня. Ставах сутринта по хладно. Най-важното нещо за деня ми беше да намеря дърва, тъй като единствено по този начин можех да подкрепям огъня непрекъснато, а той ми беше доста необходим. После, преди да стане доста горещо, си търсех храна, ловувах. След това прекарвах времето под навеса, на сянка, тъй като нямаше на друго сенчесто място. А Слънцето изпива силите и трябваше да се вардя от него. Следобед и преди залез гледах да упражнявам. Просто нямаше по какъв начин през целия ден да си почивам - по този начин всички мускули биха ми атрофирали. Гледах да се подкрепям – правех лицеви опори, коремни преси, клекове. Влизах и да плавам, тъй като можеше да има и борби, в които да се плува. Просто се готвех за борба. Нямаше по какъв начин цяла седмица да заставам на едно място и да не върша нищо. 

И с дребното храна беше мъчно. Трябваше душeвност, воля за справяне и с глада, само че аз съм привикнал на такива компликации и по време на задачите, на които съм бил. А и дисциплината от специалността ми ме е научила да се оправям. Аз работя в такива условия – гористи. А по време на военните задачи се изисква доста здрава душeвност и очевидно това ми е помогнало. Но несъмнено плажът на Отшелника не е за всеки.

Виж още: Каква е същинската Мани от " Игри на волята ", която не познаваме? Отговорът от първо лице 

Отстрани много корави противници, само че Елизабет те затрудни. Какво тъкмо се обърка?

Независимо, че съм огромен мъж, пехотинец, в никакъв случай не съм подценявал никого – нито на арената, нито в живота. Винаги съм излизал с почитание към противника, знам, че с всеки ще ми е мъчно. И това е обикновено – един е добър в едно, различен в друго. Този път шансът ми изневери. Битката приличаше много на тази, в която преди време бях против Паулина. Водих дълго време, виждах успеха. Независимо от това, че имах преднина, не се отпуснах, само че просто този пък шансът не беше на моя страна. 

Съжаляваш ли за нещо в Игри на волята?

Не, не! Аз съм човек, който в живота си за нищо не съжалява. Така е и с присъединяване ми в " Игри на волята ".

Виж още: Туджаров след " Игри на волята " продължава с пътешествията, ето къде отиде този път 

Много участници влизат с концепцията да научат нещо за себе си в шоуто, други – поради адреналина. Ти си бил на 5 задачи в Афганистан, очевидно адреналин не ти липсва. Защо се записа за присъединяване в Шоуто?

Главният провинен да се запиша за кастинга беше фамилията ми. Те упорстваха да си подам документите. Казваха ми, че имам волята, душeвността, всичките качества, които са нужни. Послушах ги, подадох си документите, беше ми забавно какво ще стане, само че не чаках, че от цяла България тъкмо аз ще бъда измежду определените. Това е ужасно прекарване, което ще запомня за цялостен живот. И на задачи съм бил, просто това беше нещо доста по-различно. Голямо преживяване е, нещо ново за мен, премеждие, страст! Те ще ме " държат " дълго време и в никакъв случай няма да го не помни това. 

Кой е твоят любимец за спечелването на Игрите?

Това са хора от моето племе, на Бойците – Неделчо и Морунов.

Виж още: От 25-годишна " чичка " в 27-годишен звяр: Стратимир от " Игри на волята " сподели трансформацията 

Ти си професионален боец – нещо, което доста малко момчета и мъже избират през днешния ден. Ти за какво избра тази специалност?

Всъщност фантазията ми беше да бъда футболист. От дребен обаче татко ми ме учи на дисциплинираност и просто стана по натурален път. Не скърбя, че влязох в армията. Тук се построих като човек, основата беше от татко ми, само че в армията се доизградих. Тя основават мъжете! В Игрите влязох, с цел да покажа на днешната юноша дисциплинираност, мощ, воля, каквато ме научи армията.

Политиците постоянно приказват и разискват връщането на казармата. Ти на какво мнение си?

Аз съм " за ". В днешните младежи липсват качества. Казармата може и шест месеца да бъде, само че отново ще е от изгода. Тук се построяват мъжете, в казармата!

Виж още: Калоян след " Игри на волята ": За търканията с Мани, кой е неговият любимец за огромната премия и още 

Как наподобява един твой ден като боец?

Всеки ден е друг, само че общото е, че всеки ден се гони рационализиране. Трябва да се реализират по-добри и още по-добри резултати. Водим образователен развой, вземам участие в образователни процеси. Сега ще отпътуваме за Германия, преди Игрите бях на огромно интернационално обучение в Румъния – обменяме опит, научаваме нови неща от другите народи. Постоянно градиш, градиш, градиш и учиш доста нови неща.

С какво се промени животът ти, откакто закупи тази известност от Игрите?

Тази известност доста ме радва! Хората ме стопират на всички места, изключително родители с деца. Те ми споделят, че съм образец за децата им и че се радват, че има такива почтени и младежи, които служат на народа си и са подготвени да дадат живота си за него. Това е моята премия, това ми стига, усещам се горделив! Това ми беше и основната цел – да покажа тези полезности.

Виж още: Семира след " Игри на волята ": За свадите с Паулина, странните срещи с почитатели и любимеца в шоуто 

След всичко, което претърпя, би ли се записал още веднъж за присъединяване в шоуто? Какво ти даде то?

О, да, несъмнено! Виждам, че върви реклама за кастинг за нов сезон, желае ми се доста, само че знам, че не може.

Изображение: Красена Ангелова
Игри на волята

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР