Членовете на Националната кулинарна асоциация на Русия са готови да

...
Членовете на Националната кулинарна асоциация на Русия са готови да
Коментари Харесай

В Русия заменят бургерите с рукавица, а Coca Cola с билкова лимонада

Членовете на Националната кулинарна асоциация на Русия са подготвени да разработят менюта с софтуерни схеми, основани на обичайни съветски предписания за потребление в кетъринг вериги, които биха могли да заменят заведенията за хранене на McDonalds, които са затворени в страната. Това заяви за ТАСС ръководителят на асоциацията Анна Жукова.

„ Националната кулинарна асоциация на Русия, като един от най-големите профсъюзи на готвачи и заведения за публично хранене в страната, е подготвена да създаде съветско национално меню и софтуерни карти за подготвяне на съветски ястия за потребление в работата на вериги заведения за хранене, в това число вместо спряна работа в съветските вериги McDonalds “, сподели тя.

Жукова посочи, че готвачите ще могат да основат меню с софтуерни схеми в границите на три месеца. През последните години специалистите обръщат огромно внимание на проучването и популяризирането на обичайна съветска кухня, тъй че доста предписания ще би трябвало единствено да бъдат приключени. Федерацията на ресторантьорите и хотелиерите на Русия и планът „ Гастрономическа карта на Русия “ също взе участие интензивно в този развой.

„ За гостите на съветската верига заведения за бързо хранене, вместо западни отпадъци и скучни заведения за бързо хранене, бихме могли да предложим обичаните си обичайни сладкиши и палачинки, истински съветски закуски и салати, добър подбор от супи и съществени топли ястия, приготвени от районни артикули в съвременна интерпретация. Например, бургерите могат да бъдат сменени с „ рукавица “ - кифличка, разрязана по дължина, вътре в която се слагат разнообразни пълнежи, а вместо кока-кола могат да се подготвят натурални билкови лимонади. добави Жукова.

Във вторник американската корпорация McDonald's разгласи, че краткотрайно ще затвори всичките си заведения за хранене в Русия и ще прекрати всички интервенции на съветския пазар поради събития към Украйна. На 9 март KFC затвори заведенията за хранене си в Русия, а на 10 март американската верига заведения за хранене за бързо хранене Burger King разгласи прекъсването на корпоративната поддръжка за съветския пазар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР