Членовете на Конгреса са затрупани от хиляди“ обаждащи се, призоваващи

...
Членовете на Конгреса са затрупани от хиляди“ обаждащи се, призоваващи
Коментари Харесай

Конгресът получава „хиляди“ телефонни обаждания от младежи, призоваващи законодателите да блокират законопроекта за TikTok: Конгресмен Чип Рой

Членовете на Конгреса са затрупани от „ хиляди “ обаждащи се, призоваващи законодателите да преразгледат законопроект, който ще забрани TikTok в Съединените щати.

Законопроектът излезе от Комисията по енергетика и търговия в Камарата на представителите в четвъртък с единомислещо двупартийно гласоподаване - 50-0.

В навечерието на гласуването в четвъртък доста консуматори на TikTok получиха уведомление, призоваващо ги „ да приказват в този момент – преди вашето държавно управление да лиши 170 милиона американци от конституционното им право на свободно изложение “.

Уведомлението предизвестява, че „ възбраната “ на TikTok ще навреди на милиони бизнеси и ще унищожи живота на безчет създатели в цялата страна.

Потребителите бяха подканени да вкарат своя пощенски код и им беше дадена връзка за позвъняване на техен представител.

Старши асистент на Републиканската партия сподели пред FOX Business, че законодателите от двете страни на пътеката са побеснели от тези вести и последвалите обажда...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР