Членовете на ГС на БСП в София осъждат категорично решението

...
Членовете на ГС на БСП в София осъждат категорично решението
Коментари Харесай

БСП в София осъжда изгонването на руските дипломати

Членовете на Горско стопанство на Българска социалистическа партия в София осъждат изрично решението на премиера в оставка Кирил Петков да изгони 70 съветски дипломати и чиновници в посолството. Според социалистите това е безконтролно и нездравословно за България. " Очевидно е, че то е взето отвън всевъзможни правила и правила, без даже да е съветвано с сътрудниците в обединението, също така е безразсъдно, демонстрира липса на държавническо мислене и по никакъв метод не пази интереса на страната ни. Подобни дейности изострят излишно и без друго обтегнатите връзки сред България и Русия. Засилването на борбата от наша страна ще докара до извънредно тежки последствия за страната ни ", се споделя в позиция на Горско стопанство на Българска социалистическа партия.
Според столичните социалисти няма данни за съществуваща опасност за националната сигурност от страна на оповестените с българската нота за " личност нон грата " съветски дипломати. Те са безапелационни, че сходно дейности от българска страна е национално изменничество в исторически проект по отношение на изконните ползи на страната ни.
Докато другите европейски страни търпеливо изчакват, премислят и преценяват дейностите си, тъй че да подсигуряват доставките и да защитят националния си интерес, на прага на зимата ще се наложи България още веднъж да почука на вратата на " Газпром ", безапелационни са членовете на Горско стопанство на Българска социалистическа партия. Те упорстват управлението на партията и на парламентарната група да предприеме решителни и безапелационни дейности за прекъсване на конфронтационния обществен спор във връзка с Русия, както и да бъде изразена публична подготвеност за градивно и перспективно развиване на българо-руските връзки. Подкрепяме и подхванатите дейности от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " за анулация на нотата за изпъждане на 70 дипломати и чиновници от посолството на Руската федерация, акцентират столичните социалисти.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР