Членовете на британския кралски двор са в приятелски отношения с

...
Членовете на британския кралски двор са в приятелски отношения с
Коментари Харесай

Камила Кабейо, посещението й в двореца Кенсингтън и какво си открадна от Уилям и Кейт

Членовете на английския кралски двор са в другарски връзки с доста представители на шоубизнеса. Те постоянно се срещат по специфични мотиви, като разнообразни събития и награждавания. По сходен мотив и Камила Кабейо се озова в двореца Кенсингтън.

Миналият месец тя бе специфичен посетител на раздаването на премиите Teen Hero и имаше опцията да се срещне персонално с принц Уилям и кейт Мидълтън. Тя бе в компанията на майка си и радиоводещия Грег Джеймс, пред който направи и забавно самопризнание.

В изявление Кабейо показа, че малко преди да се срещнат с Уилям и Кейт Грег се е пошегувал с нея, че би трябвало да си открадне нещо от двореца. Първо пред очите им попаднал един молив, който Кабейо бързо си прибрала.

А по-късно Джеймс я натопил пред хора от личния състав на Кенсингтън, само че без да се стига до някакви последици за певицата, евентуално поради незначителния размер на кражбата, написа The Sun.

Доста обезпокоена, Кабейо не знаела по какъв начин да реагира и поставила молива в чантата на майка си, която я предизвестила, че е по-добре да го върнат на мястото му, само че тя отказала и моливът още е в нея.

В края на признанието Камила се извини на Уилям и Кейт за постъпката си. Под обявата с изявлението в Twitter се появи забавен коментар от профила на двореца Кенсингтън - емотиконка с две очи, които или са сюрпризирани, или пък са шеговито предизвестия, че наблюдават дейностите на певицата.

В обществените мрежи пък се тиражират смешки от рода на тази, че Кабейо ще бъде тикната зад решетките поради осъществената кражба. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР