Членовете на британския кралски двор достатъчно рядко коментират лични теми,

...
Членовете на британския кралски двор достатъчно рядко коментират лични теми,
Коментари Харесай

Ето какво каза Кейт Мидълтън за Меган Маркъл

Членовете на английския кралски двор задоволително рядко разясняват персонални тематики, с цел да считаме всяко тяхно сходно изявление за вест. И в този момент, на фона на всички клюки за тиха омраза сред херцогините на Съсекс и Кеймбридж, Кейт Мидълтън проговори за връзките си с Меган Маркъл, написа начин на живот.бг.

При появяването си на следващата публична аудиенция, Кейт бе спряна от публицисти и натрупали се почитатели с въпроси по адрес на Меган. Тя търпеливо и с усмивка ги изслуша и отговори, че няма самообладание трите й деца да имат братовчед, с който да си играят.

Сподели също, че е и доста разчувствана от бременността на Маркъл и идното раждане напролет на 2019 година, и че това е едно доста особено време. А дали да й имаме вяра, или не, е въпрос на персонален избор.

Разбира се, че Кейт не може да каже друго с изключение на благи думи по адрес на бременната Меган. Но дали пък в действителност цялото това напрежение сред тях не е по-скоро нечиста сделка, в сравнение с истина? Отношенията сред Маркъл и Мидълтън не престават да будят въпросителни, даже когато едната приказва намерено за тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР