Членовете на Boyzone Шейн Линч и Кийт Дъфи направиха изненадващо

...
Членовете на Boyzone Шейн Линч и Кийт Дъфи направиха изненадващо
Коментари Харесай

Звездите на Westlife и Boyzone бяха забелязани на мач на Chorley FC като разговори за представяне на загряването на клуба

Членовете на Boyzone Шейн Линч и Кийт Дъфи направиха изненадващо посещаване на почитателите, откакто бяха видяни на футболен мач на Chorley FC на фона на диалозите, че звездите завършват в договорка за представляване на футболния клуб.

В изявление преди мача Линч и Дъфи потвърдиха, че са насочили погледа си към футболния клуб Chorley FC с упоритостта да „ изградят общността “. Двете ирландски поп звезди бяха част от хитовата момчешка група от 90-те дружно с членовете на групата Ронан Кийтинг, Стивън Гейтли и Майки Греъм. Дуетът беше напълно ухилен, до момента в който позираха за селфита с почитатели отвън Chorley's Victory Park преди началото на мача.

Шейн и Кийт бяха съпроводени от някогашния артист на Westlife Браян Макфадън, който беше облечен в черен пуловер и палто и кафява шапка. 49-годишният Кийт се раздруса с футболна тениска на Chorley FC, сенници и шапка, до момента в който Шейн, 47, носеше ватирано яке и шапка.

Говорейки пред BBC, Линч описа за „ вълнуващото " опция да вложат средст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР