Членовете на 22-рия Младежки общински съвет (МОС) Стара Загора мандат

...
Членовете на 22-рия Младежки общински съвет (МОС) Стара Загора мандат
Коментари Харесай

Младите съветници на Стара Загора полагат клетва на 12 октомври

Членовете на 22-рия Младежки общински съвет (МОС) Стара Загора мандат 2018 – 2019 година ще положат клетва на тържествена сесия в Деня на българската община, 12 октомври. На първото си съвещание те ще се срещнат с активността на предшествениците си от мандат 2017 – 2018 година, ще утвърдят броя на непрекъснатите комисии и наименованието им и ще дефинират главните насоки, цели и начинания в активността си.
Преди да стартират работа младите общински съветници ще поднесат цветя пред барелефа на Петко Рачов Славейков – първия кмет на Стара Загора след Освобождението на България.
Кметът на Млада Загора Никола Чакалов, ръководителят на МОС Динко Колев, Патрисия Желева, доскорошен кмет на Млада Загора, и част от младите съветници ще се срещнат с Таньо Брайков, ръководител на Общински съвет – Стара Загора.
В работата на тържествената сесия ще вземат присъединяване и членовете на Общински съвет на децата.
Младежкият общински съвет е форма на младежко самоуправление и присъединяване на младежите в публичния живот на Стара Загора. От 1996 година планът, основан и подсилен от Община Стара Загора, дава опция на младежите от ученическата общественост да добиват и демонстрират учредителен опит в работа с разнообразни институции. От 2000 година е организация със своя конструкция и правилник и е построила престиж измежду сродни организации в страната и чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР