Членове на ужасена селска общност казаха, че се опасяват, че

...
Членове на ужасена селска общност казаха, че се опасяват, че
Коментари Харесай

Ужасените местни жители се страхуват, че убиецът разхождащ се „разхожда сред нас“, след като пенсионер беше открит прострелян в град в Обединеното кралство

Членове на ужасена селска общественост споделиха, че се притесняват, че килърът „ живее измежду нас “, откакто разходчик на кучета беше убит.

65-годишният Брайън Лоу беше открит мъртъв в събота, 17 февруари, в покрайнините на Абърфелди, в Пърт и Кинрос, Шотландия, съпроводен от своя черен лабрадор.

Спешните служби бяха предизвестени след Г-н Лоу е открит към 8.30 сутринта, само че в началото гибелта му се приписва на естествена гибел. По време на аутопсия шест дни по-късно беше намерено, че господин Лоу, който се отдръпна от работата си като чиновник в имението Edradynate предходната година, е бил убит.

Полицията отбрани първичното си отношение към гибелта като „ неподозрителна “ – само че позволените доказателства може да са били изгубени по време на закъснение на оформянето на мястото на престъплението, което се случи на 21 февруари, незабавно откакто бяха изразени опасения по отношение на повода за гибел. Убиецът остава на независимост.

Сега съветникът от Пърт и Кинрос Джон Дъф сподели пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР