Членове на семейството твърдят, че уязвим 98-годишен мъж има £10

...
Членове на семейството твърдят, че уязвим 98-годишен мъж има £10
Коментари Харесай

98-годишен пенсионер остави £10 000 кредит по сметки на EDF, след като му бяха таксувани £750 на месец

Членове на фамилията настояват, че " уязвим " 98-годишен мъж има £10 000 заем към енергийната компания EDF, само че компанията до момента отхвърля да му върне парите.

Ерик Шайър от Хейуърдс Хийт, Западен Съсекс, нямаше визия, че заплаща прекалено много за бензина и електричеството си, до момента в който щерка му Каролин не пое нещата. Каролин видя, че татко й отделя £750 всеки месец непосредствено от банковата си сметка въз основа на груби догатки за това какъв брой сила употребява.

Въпреки това, той в действителност е употребявал сила на стойност към £150 всеки месец и, съгласно изчисленията на Каролин, това значи, че татко й е натрупал голям заем от £10 000 в EDF за три години. EDF сподели, че се пробват да накарат „ акаунта на господин Шайър да бъде таксуван настоящо “ и ще „ възстановят всеки заем допустимо най-скоро “.

Каролин споделя, че не са го създали, макар че татко й постоянно е внимавал да предава показанията на измервателния апарат към четири или пет пъти всяка година. Каролин сподели, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР