Членове на полицията и пожарната в Питсфийлд, службата на шерифа

...
Членове на полицията и пожарната в Питсфийлд, службата на шерифа
Коментари Харесай

Тялото на сержант, загинал, когато Osprey на американските военновъздушни сили се разби край бреговете на Япония, се завръща у дома

Членове на полицията и пожарната в Питсфийлд, службата на шерифа на окръг Бъркшир, щатската полиция на Масачузетс и Ездачите на американския легион Далтън трябваше да ескортирайте тялото му, споделиха чиновници.

Osprey падна на 29 ноември по време на подготвителна задача тъкмо до остров Якушима в югозападна Япония, до момента в който беше на път за Окинава.

Останките на Галихер бяха първите открити. Водолазите извадиха останките на седмия от осемте членове на екипажа предходната неделя.

Семейството на Галихър излезе с изказване на 2 декември, в което се споделя, че е в печал и моли за усамотение и молебствия за жена му, двете деца и други членове на фамилията.

„ Джейкъб беше необикновен наследник, брат, брачен партньор, татко и другар на толкоз доста. Неговият къс живот докосна и направи по-добър живота на стотици, в случай че не и хиляди в Питсфийлд, в този район и на всички места, където е служил “, сподели фамилията. „ Джейкъб живя, с цел да служи на фамилията си, страната си и хората, които обичаше. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР