Членове на международния уфологически култ, известен под името Ефирийско общество

...
Членове на международния уфологически култ, известен под името Ефирийско общество
Коментари Харесай

Тайно общество: Христос идва от Венера на 28 юни! Почва Второто пришествие!

Членове на интернационалния уфологически фетиш, прочут под името Ефирийско общество или Религиозно обучение на Етериус имат вяра в това, че Исус Христос е бил пришелец, който дошъл преди 2018 години на Земята.

След като приключил работата си тук, той се върнал на родната си планета, само че заречен един ден да се завърне. Тези дни членове на фракция от британското графство Девън обявиха, че второто пришествие към този момент доближава и приготвят поклонничество в " свещена планина " за среща с Христос.



Обществото било учредено през 1950 година от английския таксиметров водач Джордж Кинг (1919-1997г.), който чул божествения глас в главата си. Гласът съобщил на Кинг, че бил определен като земен представител в " междупланетния парламент ". Днес този фетиш се преглежда както фракция, която има почитатели в няколко страни в света.

Представителите й не разкриват на обществеността своите секрети и може единствено да се догажда за какво са решили, че Синът Божи е всесилен извънземен, който се завръща на Земята точно през актуалната година. Според тях Второто пришествие ще се случи навръх 28 юли. За посрещането му обществото ще изкачи " свещената " планина Холдстън Хил край Девън, с цел да приветства месията и да се преклони пред него.

Джордж Кингж твърди, че Исус Христос ще дойде певторно на Земята от Венера с галактически транспортен съд и ще използва свръхестествените си качества за смяна на нашия свят към по-добро. За това ще научим до 3 месеца.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР