Членове на Изпълкома и влиятелни футболни хора възнамеряват да издигнат

...
Членове на Изпълкома и влиятелни футболни хора възнамеряват да издигнат
Коментари Харесай

Интересни кандидати за национален селекционер на България

Членове на Изпълкома и авторитетни футболни хора имат намерение да повдигнат две кандидатури за нов селекционер на националния отбор, който да размени Георги Дерменджиев. Става дума за напусналия, както и за наставника на, твърди " Мач Телеграф ".

Заги реализира чудеса с " белите ", които изведе до Купата на България през 2018 година и до третото място през предишния сезон. Настоящата акция обаче стартира доста зле за Славия и в последна сметка сърбинът реши да си тръгне. Той има два доста съществени плюса. Първият е, че в „ Овча купел “ сподели, че работи чудесно с млади футболисти, а задачата на хората в БФС е да се гради нов народен тим, в който да се постановат главно по-млади момчета.

Другият плюс на Заги е това, че е работил с множеството сегашни национали - Божиков, Страхил Попов, Недялков, Иван Горанов,, в, а в Славия с,, и. В момента някогашният български национал е без работа и чака предложения.

Колкото до Илиан Илиев, е ясно, че той е привързан с родния си Черно море. Илиан да размени Георги Дерменджиев предложи през вчерашния ден спонсорът на Цветомир Найденов.

„ Само Йоахим Льов на тази планета може да направи 8 промени в състава и да бие Финландия. Слагайте Илиан Илиев за треньор, че единствено с крепене на баланс на Великите сили няма да стане “, написа предприемачът след провалянето с 0:2 в Хелзинки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР