Членове на БСП са заплашвали генералния директор на Националната компания

...
Членове на БСП са заплашвали генералния директор на Националната компания
Коментари Харесай

Шефът на НКЖИ: Получих заплахи от БСП -

Членове на Българска социалистическа партия са заплашвали генералния шеф на Националната компания „ Железопътна инфраструктура ” (НКЖИ) инж. Златин Крумов. Това разгласи на конференция самият той.

Крумов уточни, че за това към този момент е уведомил както Министерството на превоза и известията,  и способените органи.

По-рано през днешния ден досегашните червени депутати 

Инж. Крумов не уточни категорично Свиленски и Гуцанов, че са хората, отправили заканите към него, само че сподели, че заканите са пристигнали от политиците, които са дали днешната конференция на " Позитано " 20. 

Той посочи, че уволнението на Алексова не е политическо, а повода е, че не се е справяла с професионалните си отговорности и че се е употребила с мощни партийни подкрепи по време на някогашните ръководещи. Той даде и образци по какъв начин НКЖИ е потърпевша от нейните дейности.

" Факт е, че с помощта на нейната експертиза, за избрани интервали от време компанията остана без горива, без услуги за разчистване на железопътните гари и застраховка трудова акцидент на чиновниците. Това наложи екипът на компанията и управителният съвет да работят изключително и да поеме големи отговорности и опасности ", изясни шефът на НКЖИ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР