Членове на БСП са крайно разочаровани от резултатите на Левицата

...
Членове на БСП са крайно разочаровани от резултатите на Левицата
Коментари Харесай

ТРУС В БСП: Членове на партията поискаха конгрес на Левицата

Членове на Българска социалистическа партия са извънредно разочаровани от резултатите на Левицата на вчерашните избори.

Преди конференцията на партията през днешния ден Петър Витанов изрази недоволството си от вчерашния избор за столетницата.

Друг от членовете на партията - Калоян Паргов, също изрази голямото си разочорование от резултата на социалистите на изборите.

" За страдание, изследването, което поръчахме на СИНПИ и което публикувахме на 23 септември, удостовери тази мрачна прогноза. Вчерашният резултат сбъдна нашите страхове, предвещаните мрачни прогнози, които имахме още от лятото и в края на съдружното ръководство. В никакъв случай не съм желал Стратегическият институт да бъде неприятен оракул, само че по този начин или другояче като всяка неправителствена групировка, която се занимава с публично политически проблеми, това изследване отразява действителността и беше просто предвестител на нещо, за което трябваше да се вземе решение. Вие помните, че ние тогава говорихме в резултат на една полемика, която организирахме с политолози и социолози за това върху какво би трябвало да се концентрира Българска социалистическа партия до края на акцията, с цел да може, в случай че е допустимо да не се стигне до подобен едноцифрен резултат, който е мъчителен за всеки социалист ", съобщи Паргов.

Социалистите са на мнение, че е необходим незабавен конгрес на партията, на който да се вземат незабавни ограничения.

Отдавна е ясно, че редица членове на столетницата имат съществени пререкания с водача ѝ Корнелия Нинова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР