Членове на БСП искат промени в Устава и зависимите вън.

...
Членове на БСП искат промени в Устава и зависимите вън.
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Няма ли демокрация в БСП, не може да искаме демокрация в държавата

Членове на Българска социалистическа партия желаят промени в Устава и " подвластните вън ". Основните аргументи са, че в последните 2 десетилетия се натрупват проблеми в партията и някои от тях се изострят, значимо е Българска социалистическа партия да не загуби тази авторитетна мощ. Това сподели в " Денят ON AIR " проф. Янаки Стоилов, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

По думите му има редица и външни, и вътрешни аргументи, които влияят върху тези процеси.

" Българска социалистическа партия е една от дребното, които не е прекратила приемствеността и би трябвало да реши личните си проблеми, с цел да взема решение тези на обществото. Бъдещето на Българска социалистическа партия не зависи от който и да е човек самичък по себе си. Без народна власт в партията не може да претендираме за народна власт в страната ", уточни още той за Bulgaria ON AIR.

Според него е нужно да се прекрати опълчването в Българска социалистическа партия на поколенчески принцип. Трябвало да има критерии, които са общоприложими.

" Трябва да се подхожда с по-голямо схващане, когато се оферират разнообразни хрумвания. Важно е да сме безапелационни в позициите , които заемаме ", уточни Стоилов.

Не можело - акцентира събеседникът - да има пенсия, която да е по-ниска от формалния предел на бедността у нас.

" Крайното решение за Еврозоната би трябвало да се реши посредством референдум ", сподели още Стоилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР