Членове и симпатизанти на ДПС от групата на Ахмед Доган

...
Членове и симпатизанти на ДПС от групата на Ахмед Доган
Коментари Харесай

Чакъров пред сарая на Доган в „Бояна“: Не знам кои са хората вътре, там има много документи

Членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от групата на Ахмед Доган се събраха и през днешния ден в столичния квартал „ Бояна “, където се намира един от парцелите, населяван през годините от Ахмед Доган.

Плътен полицейски кордон е заградил подстъпа към улицата.

„ Нормите на правовата страна са пред сериозен риск “, съобщи Джевдет Чакъров от Движение за права и свободи. Едва ли е възможно, откакто тук, в парцела, в който е живял и живее доктор Ахмед Доган, и има контракт за наемни връзки, се влиза със безчинство и не знаем кои са тези хора тъкмо вътре, където има доста документи на партията, доста огромна част от архива е там. Ние сме мощно обезпокоени “, съобщи той. 

 Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната България 2 мин. Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната  Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа Съдържание от партньори 4 мин. Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа  Кючюк пред сарая на Доган в Тази сутрин 3 мин. Кючюк пред сарая на Доган в " Бояна ": Ще бъдем тук, до момента в който управляващите подкрепят Пеевски (СНИМКИ)  На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен България 1 мин. На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен  Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия Светът 3 мин. Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия  Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени Светът 2 мин. Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени  Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в България 4 мин. Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в " Бояна " влязоха в конфликт с полицията (ВИДЕО)  Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната България 2 мин. Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната  Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа Съдържание от партньори 4 мин. Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа  Кючюк пред сарая на Доган в Тази сутрин 3 мин. Кючюк пред сарая на Доган в " Бояна ": Ще бъдем тук, до момента в който управляващите подкрепят Пеевски (СНИМКИ)  На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен България 1 мин. На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен  Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия Светът 3 мин. Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия  Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени Светът 2 мин. Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени  Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в България 4 мин. Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в " Бояна " влязоха в конфликт с полицията (ВИДЕО)

Екипите на bTV не престават да наблюдават какво се случва пред сараите на почетния ръководител на Движение за права и свободи

" Хората са пристигнали тук по кротичък метод да стачкуват. Бихме желали да знаем вътре дали всичко е налице, дали е опазено. В момента има единствено въпросителни, каква е обстановката вътре в парцела ", уточни Чакъров.

Спорът в Движение за права и свободи ще се реши в съда, считат анализатори

По думите му симпатизантите и членовете на Движение за права и свободи се събират в „ Поход за народна власт “, който има за цел естественото действие на демокрацията в страната, на правова страна, на господство на закона.

" Никой не ни е обяснил за какво през днешния ден хората са на толкоз съществено разстояние от това, което през вчерашния ден бяхме ", разяснява той плътния полицейски кордон на подстъпа на улицата. 

" Нашето предложение през вчерашния ден бе да влязат представители на полицията, дружно със сина на Ахмед Доган, с цел да създадат един оглед ", добави Чакъров.

Снимка: Ванина Недкова

 

По думите му не става въпрос за парцели или имущество, а за тъпчене на естествени законови рамки и нарушавания на правната норма. 

Снимка: Ванина Недкова

Даже когато има наемни връзки, наемателят е в правото си да изнесе имуществото си, добави Чакъров. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР