Членът на Зелената партия Кандидатът за Сената на САЩ за

...
Членът на Зелената партия Кандидатът за Сената на САЩ за
Коментари Харесай

Кандидатът за Сената на САЩ става вирусен, защото обвини изменението на климата за земетресението в Ню Йорк, изтрива публикация

Членът на Зелената партия Кандидатът за Сената на Съединени американски щати за Ню Джърси Кристина Амира Халил стана вирусен, откакто разгласява доктрина в обществените медии, че земетресението което раздруса Ню Йорк и Ню Джърси в петък, беше породено от изменението на климата.

Изтъкнати консуматори на обществените медии се подиграха на обявата, която също получи X инспекция на обстоятелствата „ Бележка на общността “, предоставяща същинската причина за събитието.

Халил отнесе толкоз доста рецензии за обявата, че в последна сметка я изтри и превключи акаунта си в „ предпазен “ режим, тъй че обществеността да не може повече да вижда нейните изявления.

Кандидат за Сената на Съединени американски щати от Ню Джърси разгорещи съществено обществените медии, откакто разгласява, че земетресението в региона на Ню Йорк е породено от изменението на климата. (Fox News)

След земетресението с магнитуд 4,8, усетено в Ню Йорк, Ню Джърси и други североизточни щати на Съединени американски щати, Халил разгласява н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР