Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков говори след

...
Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков говори след
Коментари Харесай

Александър Чакмаков: ЦСКА играе винаги за първо място

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Александър Чакмаков приказва след спечелването на бронзовите медали в Националната баскетболна лига. " Армейците " затвориха с 2-0 серията за третото място против Рилски състезател, откакто през днешния ден в столицата те победиха с 86:72.

" Като за първа година би трябвало да сме удовлетворени, макар че аз съм споделил - в ЦСКА би трябвало да се научат, че играем за първо място. Всички в клуба и противнците да знаят - ЦСКА играе постоянно за първо място. Иначе имахме късмет да отидем на край, само че цяла година ни преследват травми, в последния месец най-важните - на Драган Зекович, на Венци и не доста положителното положение на Зейн - това са три доста съществени фигури в ротацията, които нямаше по какъв начин да не се отразят.

Амбициите на управлението на клуба са постоянно първо място и играчите знаят. Освен това щяха да вземат и доста положителни награди за първо място, тъй че не може да не са разочаровани. За младите играчи, които са в тима, а те не са малко, и тази година видяхте, че много деца от школата играха - третото място съгласно мен е положително достижение. За опитните експерти, които си вадят хляба с баскетбол, естествено няма да са удовлетворени. Смяна на треньора е безусловно невъзможна - никакъв късмет. Плюс това считам, че това е най-хубавият треньор в България сега, това е персоналното ми мнение.

Във финала са доста изравнени силите, само че считам, че Балкан имат малко повече късмет, тъй като имат малко по-дълга ротация, домакинско предимство, обичаи, аудитория - плюс Сашо Везенков татко, който е огромен плюс за всеки клуб ", сподели Чакмаков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР