Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов излезе

...
Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов излезе
Коментари Харесай

От ЦСКА 1948 подават ръка: Стига разделение между приятели!

Членът на Управителния съвет на ЦСКА 1948 Никола Газдов излезе с послание във " Facebook ". Той направи това няколко часа след изявлението на основния управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов, който нападна новия член на efbet Лига. Публикуваме текста на Газдов без редакторска интервенция:
 ЦСКА-София: Честният път на ЦСКА 1948 е комичен, ще заведем дело против този клуб
" Четири години обещания. Четири години сценки. Четири години " Разделяй и владей ". Постоянните кавги са най-значимото достижение на сътрудниците от Ловеч, след преместването им в София. А всички очаквхме да се отчетат с някой трофей и тук...
Стига към този момент! Армейската общественост не заслужава това! Каква е изгодата от нагнетяване на напрежение сред другари? Никаква! Кой печели от измислени спорове и опити за разделяне? Никой! Напротив - всички губим. Губи " тирето ", губи " цифрата ", губят честните последователи на ЦСКА. Армейците желаят хубав футбол, победи и трофеи – никак не ги вълнува кой се прави на шеф и какви оправдания е измислил след следващия неуспех.

Нека бъдем изцяло ясни! Не сме се примирили с обстоятелството, че ЦСКА бе съзнателно фалиран. Но почитаме правото на всеки Армеец да припознае и поддържа клуба, който бе служебно настанен на „ Армията “. Този избор бе взет при рискови условия и – евентуално – за мнозина е изглеждал като единствения вероятен, предвид на алтернативата. Защото за ЦСКА през 2016 година изборът бе показана като „ това или гибел “. По подигравка на ориста, през днешния ден сходен „ избор “ би трябвало да вършат и сътрудниците от Подуяне. Изглежда познатото незнайно продължава да е по-приемливо от непознатото незнайно.

Ние основахме ЦСКА 1948 през лятото на 2016 година, откакто стана ясно, че ЦСКА банкрутира. Не с цел да търсим борба с Армейците, които преглътнаха схемата с преименуването на Литекс. А с цел да се разграничим от тези, които принудително банкрутираха ЦСКА, тъй като „ нямало различен метод “. Ние вярвахме, че има различен метод. Много сложен, доста нерешителен, само че въпреки всичко го има. С ограничения и упорита работа успяхме да извървим пътя от регионалните групи до елита. От есента ще играем при майсторите, където ще опитаме да продължим развиването си. Не обещаваме трофеи и купи. Все още не. Но обещаваме спортсменско държание и почитание – както към всички Армейци, по този начин и към останалите клубове и техните последователи. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР