Членът на Управителния съвет на Тръст Синя България и сдружението

...
Членът на Управителния съвет на Тръст Синя България и сдружението
Коментари Харесай

Георги Димитров от Тръст Синя България: Решението на Мъри е истинско и откровено

Членът на Управителния съвет на Тръст „ Синя България ” и сдружението „ Левски на левскарите ” - Георги Димитров, бе специфичен посетител в предаването „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT. Той разяснява наболелите тематики в „ синия ” клуб в последните дни и оставката на Станимир Стоилов.

„ Станимир Стоилов много тъкмо го съобщи. Според него има вмешателство на спонсора в ръководството Левски. Това го е тормозило, този модел на ръководство на клуба. Личното ми мнение е, че той в действителност е треньор, дава отговор за спортно-техническата част, само че той може да се изрича мнение и за ръководство на клуба. Неговото мнение е споделено и на мажоритарния притежател. Има някакво несходство и по тази причина си подава оставката. Доста извънредно, и в неакуратен миг решение, само че същинско и искрено. Прави го, тъй като не желае да бъде част от подобен модел на ръководство ”, показа Димитров.

В диалога се включи и някогашният член на УС на Левски Тити Папазов. Двамата влязоха в изострен спор за протичащото се в " синия " клуб.

Вижте разгорещения спор сред двамата в прикаченото видео от " Домът на футбола "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР