Членът на Управителния съвет на Левски Борислав Георгиев заяви, че

...
Членът на Управителния съвет на Левски Борислав Георгиев заяви, че
Коментари Харесай

Борислав Георгиев: Дългът на Левски към НАП вече е под 10 милиона лева

Членът на Управителния съвет на Левски Борислав Георгиев съобщи, че задълженията на клуба към Национална организация по приходите възлизат в размер на 9 998 000 лв.. Той приказва конференция, на която се показва доклад за активността и резултатите на клуба за 2023 година.

" Не бива по този метод да се изнасят информации в медиите, а след покана да не идват. Положението беше сериозно. Няма да насочвам рецензии към никого, който е управлявал тогава. Харесвам всички левскари. Всеки е работил съгласно качествата и опциите си в полза на Левски. Вследствие на строга финансова дисциплинираност към 26.11.2023 година, към Национална агенция за приходите са импортирани 2.669 милиона. Общо 5 милиона и 200 хиляди. Един ден след Общото заседание излезе ревизионният акт, който удостовери тези числа. Не желая да има спекулации за тях, те са дефинитивни след шестмесечна проверка ", съобщи юристът.



Той разкри, че няма опция за операция на финансите, защото всичко се следи от Национална агенция за приходите.

" Трябва да сме горди, че ние сме един от най-белите клубове в България. Всичко минава по банка, следи се от Национална агенция за приходите. Няма никаква опция за операция от позиция на финансите. Искам всички да са спокойни. Към сегашния миг дългът към Национална агенция за приходите е под 10 милиона – 9 998 000. Главница 5 милиона, рента 4.947. Успоредно с тези заплащания успяхме да почистим и над 700 хиляди лв. настоящи отговорности, за които бяхме наказани. Общо все още настоящите отговорности към снабдители са 1.8 милион. Следва да се означи, че в складовата наличност на нашия магазин има стока на стойност 1.4 милиона лв., по този начин това обвързване не е притеснително. Заварихме над 2 милиона отговорности без налична стока, която да обезпечава и 1/3 от сумата “, сподели Георгиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР