Членът на Управителния съвет на Байерн Мюнхен Оливер Кан обяви,

...
Членът на Управителния съвет на Байерн Мюнхен Оливер Кан обяви,
Коментари Харесай

От Байерн Мюнхен: Не искаме да взимаме Ерлинг Холанд

Членът на Управителния съвет на Байерн Мюнхен Оливер Кан разгласи, че Ерлинг Холанд не попада в трансферните проекти на клуба.

" Тези, които приказват за трансфер на Холанд в Байерн към момента не са разбрали обстановката. Подобна договорка коства над 100 милиона евро. За Байерн сходна сума е невъобразима “, разяснява Кан.

" Ние разполагаме с Роберт Левандовски. На него му остават още две години до края на контракта. Той вкара 39 гола до този миг през сезона. Ето за какво през днешния ден не мислим за Холанд”, добави именитият вратар.

" Роберт може да поддържа това равнище на игра още няколко години. Има разнообразни типове футболисти. Той може да играе на това равнище до 40 години. Докато е в топ форма, ще бъде значим за тима “, сподели още Кан.

" Аз не знам от кое място идват тези клюки. Всичко, което мога да кажа е, че ние имаме най-хубавият в света на тази позиция. Роберт Левандовски има контракт с клуба до 2023 година и съм уверен, че като се има поради професионализмът му, по какъв начин тренира и се грижи за тялото си, има още доста път пред него “, разяснява генералният управител на Байерн Карл-Хайнц Румениге.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР