Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев беше гост

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев беше гост
Коментари Харесай

Петър Ганев: Проблемът на Левски е в модела на взимане на решенията и в упорството

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев беше посетител в спортното шоу на " Дарик радио ". Той съобщи, че казусът в клуба е в модела на взимане на решение и в упорството.

Ето какво още сподели Ганев:

" Стана това, че неща, които от дълго време се усещат - някои разлики, които по този начин и не бяха изчистени станаха обществени. За миг бяха оставени на страна. Може би това е неуспех и на всички нас, че оставихме те да станат обществени и да стигнато до всеки. Привържениците са раздвоени - къде е истината, какъв е пътят напред ", показа Ганев.

" Не успяхме вътрешно да решим проблемите, които имаме и позволихме те да станат на показ. Не е нещо, което се е случило в последните седмици или месеци. Хибридният модел, в който клубът се ръководи докара до това. Към оня миг може да не е имало и различен вид. Нямаше и подобен потенциал в клуба. Ивков тогава беше на няколко дни изпълнителен контракт. Тогава може да е имало съображение този модел. Но в този момент ражда проблем по отношение на това кой взима стратегическите значими решения ", добави Ганев.
 Спрете междуличностната война в Левски! Вижте какво се случва към вас...
Спрете междуличностната война в Левски! Вижте какво се случва към вас...

Не би трябвало ръководителите да се самоизяждат между тях, в случай, че в този момент задачата е да насочат сили за нещо по-голямо

" Имаше и неща в клуба, които подвигаха напрежението. Има един дълъг интервал на разлики. Бяха правени опити да се изчистят. На срещата в " Миленимум " имаше 20-25 индивида, след която нищо не се получи. След нея нямаше никакви решения. Правя тази ретроспекция, с цел да се види, че казусът е от по-дълъг интервал. "

" В момента, в който договорката отпадна стана ясно, че би трябвало да се позволи този проблем. Проблемите се видяха. Не е малко, че изпълнителният шеф не отиде на договарянията с Национална агенция за приходите. Там беше Наско Сираков с представител на спонсора Палмс Бет ", продължи членът на Надзорния съвет на Левски.

" Всичко, което стана през последните седмици демонстрира, най-малко моето мнение, че мъчно може да наложим подобен хибриден модел. Единият вид е да си изградим потенциала в клуба. Сигналът на Мъри е доста явен. Не знам какъв брой по-ясен може да бъде. Посоката е да се даде да се ръководи на тези, които реализират резултати. "

" Със сигурност, когато има два екипа от специалисти има два типа хрумвания. Проблемът е в модела на взимане на решение и в упорството. "

" В този хибриден модел някои смели решения не можеш да ги вземеш, тъй като се търси баланс. "

" Ние желаеме президентът да е Наско Сираков, треньор да е Мъри Стоилов, множеството хора желаят изпълнителен шеф да е Иво Ивков, спонсорът да е Палмс Бет. Няма никакви разлики. Въпросът е вътрешно по какъв начин се взимат решения. "

" Когато има контракт за ръководства е по-трудно да се взимат решения. Аз не виждам някакви непреодолими персонални неща. Има и връзка. Това са огромни хора. Въпросът е да намерим този модел на ръководство. Или властта ще бъде в клуба, или по някакъв метод ръководството на клуба ще бъде поето напълно от спонсора. Силни фигури като Ивайло Ивков и Станимир Стоилов е противоречиво дали ще се съгласят с подобен модел на ръководство. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР