Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов е обявил,

...
Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов е обявил,
Коментари Харесай

Мъри и Тити се скарали заради фирма за спортна екипировка?

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов е оповестил, че си подава оставката. Това се е случило на вчерашната среща на върха при " сините ". На сбирката участваха притежателят на клуба Наско Сираков, изпълнителният шеф Иво Ивков, членът на Управителния съвет Даниел Боримиров, членът на Надзорния съвет Петър Ганев, Димитър Костадинов като и представител на " Левски на левскарите ". Наставникът Станимир Стоилов също взе присъединяване дружно със притежателя на генералния спонсор на Левски - Мило Борисов. Участие взеха хора от тръста " Синя България ", както и други водачи на почитателите.
 Горещи разногласия на срещата на върха в Левски, Тити Папазов си подаде оставката
Горещи разногласия на срещата на върха в Левски, Тити Папазов си подаде оставката

Вижте детайлности

Основната концепция на срещата е била да се стигне до компромис за разновидностите, по които би трябвало да се решат най-наболелите финансови проблеми на " сините ". Фокусът обаче е бил леко преместен от скандал сред треньора Станимир Стоилов и члена на Надзорния съвет Константин Папазов. Мъри за следващ път е потърсил сметка от баскетболния треньор за дълга, който той генерира още в първите дни, откакто дружно с Наско Сираков взеха акциите в клуба от Васил Божков. Двамата прекратиха тригодишния контракт с " Макрон ", който беше подписан декември 2019 година, и влезе в действие на първи юни през 2020-а, с цел да парафират за три сезона с " Хома ". Това принуди италианците да си търсят правата по правосъден път. Фирмата за спортна екипировка осъди Левски за над 110 000 лв.. Членът на Народно събрание на Левски Константин Папазов пък отвърна преди време, че той ще заплати неустойката за отменяне на контракта, в случай че Левски загуби делото.

" Понасям цялата отговорност за неустойката ", съобщи Тити преди време.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов разяснява юни месец тази година обстановката като съобщи: " Имаше заричане от Тити Папазов, че той ще поеме тези неща, откакто той е виновен. Не прави чест на член от Надзорния съвет да товари ненужно клуба. Дано си извърши обещанието ".

Никой от участниците в срещата не приказва публично пред медиите нощес. Със сигурност обаче почитателите още веднъж ще бъдат мобилизирани, с цел да оказват помощ на клуба. Продажба на играчи на каквато и да е цена към момента не стои на дневен ред. Към момента офертите и запитванията за някои от водещите футболисти в схемата на Станимир Стоилов са незадоволителни, написа " Мач Телеграф ".
 Тити Папазов: Бях заставен да си подам оставката
Тити Папазов: Бях заставен да си подам оставката

" Винаги съм работил с обич за Левски, безусловно безкористно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР