Членът на Комитета по етика на РФС Андрей Созин атакува

...
Членът на Комитета по етика на РФС Андрей Созин атакува
Коментари Харесай

Шеф на руския футбол попита дали Лудогорец са триметрови чудовища

Членът на Комитета по нравственос на РФС Андрей Созин нападна остро ЦСКА (Москва) за представянето на отбора против Лудогорец в Разград. Ето какво съобщи той след успеха на орлите с 5:1 над съветския гранд пред изданието пред championat.com:

“След провалите на ЦСКА и Краснодар не спах цяла нощ. Никой не разбра какво се случи. Но към този момент се появиха общите изречения: това е срам, това е обликът на съветския футбол, а някои приказват, че ЦСКА е имал прекомерно млад тим. Изкарахме българите бразилци. А българската преса, апропо, не на вятъра се зарадва на жребия, когато се падна ЦСКА. Всичко е на мястото си - толкоз слаб ЦСКА не съм виждал от години!

ЦСКА играл с млади футболисти. Да речем. А българите - те трикраки, триметрови чудовища ли са?! Те също са футболисти, нямат доста пари, по тази причина играят и печелят. ЦСКА няма пари, а при българите от кое място? Лудогорец просто разпиля ЦСКА, без пари и играчи, вкарвайки пет гола. Няма потребност да се оправдаваме, че няма пари и играчи " разяснява Созин след провалянето с 1:5.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР