Членът на Изпълкома на българския футболен съюз Емил Костадинов заяви,

...
Членът на Изпълкома на българския футболен съюз Емил Костадинов заяви,
Коментари Харесай

Костадинов: Ако има предложение за смяна на Петров, ще го обсъдим

Членът на Изпълкома на българския футболен съюз Емил Костадинов съобщи, че в случай че постъпи предложение за промяна на шефа на родните съдии Петър Петров, то ще бъде разисквано. „ Ако има такова предложение, ще бъде обсъдено”, съобщи Костадинов, който участва на представянето на детски футболен шампионат, който ще се организира в Дряново.

„ Футболния съюз постоянно го упрекват след някой мач, че има съдийска неточност. Има си съдийска комисия, която взема решение дали един арбитър е сбъркал или не. В нашите пълномощия като Изпълком е, че може да освободим само шефа на съдиите. Мисля, че доста по-малко би трябвало да се приказва за съдиите, а за фуболните качества на даден мач”, разяснява Емил Костадинов.

„ Освен съдийството не знам друго напрежение да има. Много се изговори. В доста медии се приказваха нелепости. Новият Изпълком към този момент е вписан в съда. Медиите, които пропогандираха, че Конгресът е изопачен би трябвало да си вземат думите обратно и да се извинят. Темата е комплицирана, само че като цяло хората, които дават пари за футбола би трябвало да са в ръководството. Това е моята теза. В най-скоро време ще има и съвещание на новия Изпълком. Комисиите си работят”, приключи Емил Костадинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР