Членът на Изпълкома и основен човек в екипа на Димитър

...
Членът на Изпълкома и основен човек в екипа на Димитър
Коментари Харесай

Петър Величков: Не получих покана за днешното заседание на Изпълкома

Членът на Изпълкома и главен човек в екипа на Димитър Бербатов Петър Величков не е участвал на днешното съвещание. Оказа се, че Величков, който продължава да бъде постоянен член на Изпълнителния комитет не е получил покана да участва на съвещанието.

“От медиите разбрах, че има съвещание на Изпълкома. Аз покана нямам. Срамно е това държание на управлението, не мисля, че зад това деяние стои Михаил Касабов. Имам информация, че всички в БФС са се снишили и са оставили Михайлов да се разпорежда, без да има правно съображение за това. Не е вписан в регистъра като президент на БФС и за жалост за всяко негово деяние отговорност към момента носи Мишо Касабов. Само мога да си показва по какъв начин се усеща той в тази обстановка. Не разбирам държанието на Михайлов и по отношение на мен. Позволих си да споделя обществено моето виждане за това, какво съставлява федерацията сега след съвсем 8 годишно наличие в ИК на БФС и да изкажа персонално мнение какъв е съгласно мен верният път, по който БФС би трябвало да върви. Да продължаваме да се самозалъгваме, че всичко е наред ли? Не виждам нищо неприятно в това “, разяснява Величков.

Той съобщи, че не счита да апелира решенията взети на Изпълкома, без значение, че съзнателно не е бил поканен на съвещанието, а действително е пълноправен член, въпреки и в оставка, в каквато са още 9 от членовете на футболната администрация.

Преди няколко дни Софийски градски съд взе решение Борислав Михайлов да бъде вписан като президент на БФС, само че вписването към момента не е реалност и се чака обжалване.

„ Срамно и тъпо е държанието на Михайлов. Ще вкара централата в още по-задънена улица, само че и от най-задънената улица има излаз, в случай че има предпочитание да се излезе от нея. Това предпочитание го има. Всеки ден ставаме очевидци на това предпочитание, когато беседваме с клубовете в страната. Приказките за поддръжка на над 350 клуба за Михайлов май ще се окажат “приказки под шипковия храст”, с цел да не кажа непосредствено неистини или просто празни изречения хвърлени във въздуха. Явно в бъдеще ще би трябвало да се осведомявам по различен метод за съвещанията на Изпълкома, с цел да мога да участвам “, добави коментара си Величков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР