Членът на британската Консервативна партия Марк Харпър стана 12-ият депутат

...
Членът на британската Консервативна партия Марк Харпър стана 12-ият депутат
Коментари Харесай

Нов кандидат за поста на Тереза Мей

Членът на английската Консервативна партия Марк Харпър стана 12-ият народен представител на торите, който се включва в конкуренцията за поста на министър-председателката Тереза Мей, заяви на уеб страницата си лондонският в. " Телеграф ", представен от Ройтерс.

Харпър, който е бил зам.-министър на финансите, сподели за " Телеграф ", че " следим на практика същите лица да споделят същите неща, които са казвали през последните три години ".

Той добави, че като е видял кои са досегашните претенденти, е решил и той да взе участие. Политикът прибавя в изданието, че е подготвен да предложи " свежи хрумвания " и не изключва да изиска от Европейски Съюз ново отсрочване на Брекзит, в случай че се наложи, съобщи ТАСС.

Харпър признава, че е новобранец в конкуренцията, защото доста от останалите участници са сегашни членове на кабинета. През 2015-16 година Харпър беше основен партиен уредник в английската Консервативна партия, осведоми Българска телеграфна агенция.

Министър-председателката Тереза Мей разгласи на 24 май, че на 7 юни ще пододе оставка поради невъзможността си да реализира излизането на Обединетото кралство от Европейски Съюз. Тя ще остане на поста си до избирането на нов водач на торите. Този порцес тлрябва да стартира на 10 юни и да приключи през втората половина на юли.

" I`d rather be realistic with people. " @Mark_J_Harper has become the 12th Tory leadership candidate. He says the public no longer trust the government because of failed #Brexit promises.

Want to know more about Mark Harper? Here`s a look at his career: https://t.co/N2iwajLpIRpic.twitter.com/T14mE6VPYq

— Sky News (@SkyNews) May 31, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР