Членът на борда на директорите на Ботев Пловдив - адвокат

...
Членът на борда на директорите на Ботев Пловдив - адвокат
Коментари Харесай

Адвокат Слави Микински: Целта на Ботев Пд е стадионът да се превърне в място, на което хората да се радват на успехите на отбора

Членът на борда на шефовете на Ботев Пловдив - юрист Слави Микински - приказва за свадите към клуба в последните дни по време на конференцията на стадион " Христо Ботев " преди началото на пролетния полусезон.

Микински разяснява публикуваните от Ботев записи, в които един от почитателите на " жълто-черните " твърди, че е бил заплашван от строителя на стадион " Христо Ботев " Илиян Филипов.

" За страдание мотивът да съм тук не са триумфите на нашите футболисти, а някои наболели проблеми. Както всички вие знаете, клубът беше подложен на невиждана офанзива в последните 6 месеца – дейности, идващи отвън клуба - ремонт на турникети, ограничение на достъпа до скайбоксове, прекъсване на асансьори, всичко това кулминира във физическа кавга с някои почитатели на територията на стадиона. Както сме показали, нашата цел е стадионът да се трансформира в едно място, където хората дружно с своите деца да се радват на триумфите на тима. Да прекарват времето си прелестно и безвредно ", съобщи той.

" Клубът трябваше да вземе отношение по тези случки и по тази причина апелирам всички да се върнем към нормалността, да осигурим комфорт на спортно-техническото управление да проведат оптимално добра подготовка на състезателите, тъй като тези събития отвън футбола въздействат на футболистите. Искаме това да спре и всеки да се върне към отговорностите си ", сподели още един от шефовете на " канарчетата "

Адвокатът засегна още тематиката с задържаните чиновници на клуба, които бяха арестувани за присъединяване в проведена незаконна група.

" Въпросните лица, които бяха задържани, бяха назначени за да развиват охранителната активност на стадиона и въз основата. След дълъг разбор, който продължи близо 2 години с охранителната компания, която заварихме в клуба, взехме решение, че би трябвало да преструктурираме тази активност и най-добре е тя да се развива вътре в клуба. С тази цел започнахме да търсим хора, които имат опит и развиват активността. Не постоянно желанията и решенията, които се взимат, са верни. Очевидно, че това не са нашите хора, които ще развиват тази активност. Предполагам, че договорите на тези чиновници са били написани от изпълнителния шеф. Нашето мнение е, че има външна интервенция и по тази причина сме призовали полицията да откри същинските аргументи. Надяваме се на самостоятелна експертиза за аргументите за прекъсване на електричеството ", посочи Слави Микински.



В днешния брифинг се включи още и ръководителят на Сдружение ПФК Ботев - Борис Гиздаков, който прикани почитателите на тима да не се поддават на операции.

" Не се поддавайте на операции. Идвайте постоянно на стадиона, подкрепяйте обичания тим. Нека дружно да се забавляваме с продукцията, която предлага Ботев. Нека вършим от всеки мач дребен празник, тъй като позитивната сила, с която се зареждаме ни прави по-добри, тъй като обичаме футбола поради играта, а не поради власт, парцели и пари ", показа Гиздаков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР