Член от Камарата на представителите на Юта обяви решението си

...
Член от Камарата на представителите на Юта обяви решението си
Коментари Харесай

Републиканецът от Юта обявява кандидатура да замени Ромни, след като каза, че няма да участва в надпреварата поради недовършена работа

Член от Камарата на представителите на Юта разгласи решението си да се включи в конкуренцията, с цел да размени пенсиониращия се републикански сенатор Мит Ромни, три месеци откакто той сподели на жителите на щата, че е „ решил да стои настрани от конкуренцията за Сената на Съединени американски щати “, с цел да се концентрира върху незавършената работа на своите гласоподаватели.

Репутаторът от Юта Джон Къртис, Републиканецът, който преди този момент се кандидатира за избори в щатския Сенат като демократ през 2000 година, разгласи акцията си пред локална телевизионна станция във вторник.

Къртис, който съставлява Трети окръг на Юта в Камарата от 2017 година, сподели пред KSL-TV че той има вяра, че може да поеме работата, която прави в Камарата и да продължи да надгражда върху нея с по-голяма платформа в Сената.

„ Мисля, че част от моя „ аха “ миг беше, че мога да върша всичко те и в действителност имат по-голяма платформа и реализират повече “, сподели Къртис, някогашен кмет на Прово, Юта, който също е бил служи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР