Член на партията може да бъде всеки, който споделя принципите

...
Член на партията може да бъде всеки, който споделя принципите
Коментари Харесай

Цвета Караянчева обясни защо Цветанов остана в ГЕРБ

Член на партията може да бъде всеки, който споделя правилата на ГЕРБ. За мен тематиката завърши през вчерашния ден, откакто оставката беше призната с мнозинство. Искам да благодаря на сътрудниците, които ме поддържаха. Това е самопризнание за мен и сътрудниците ми от Кържали. Това е отношение към смесените райони. Така в ефира на Нова телевизия шефката на Народното събрание и новоизбран член на изпълнителната комисия на ГЕРБ Цвета Караянчева разяснява оставката на Цветан Цветанов и решението той да остане редови член в партията.

През годините ГЕРБ направи много за тези райони. Във всичките тези общини имаме общински съветници, сподели още Караянчева, наблягайки напъните, положени от нейната партия за развиването на въпросните райони.

Борисов към ГЕРБ: Представяте ли си какъв брой би било занимателно да отдръпва точката за Цветанов и...

Защо Цветанов си отиде?

"Аз мисля, че това, което през вчерашния ден сподели конгреса, отношението на Цветанов, и това, което сподели министър председателят, че партията е над всичко, се удостовери. Драмите, които се чакаха, не се случиха. Етичната комисия, която ще се образува в сряда, ще бъде доста значима, с цел да може да преценяме законовата и моралната страна на нещата ", сподели Караянчева.

Официално: Ясно е бъдещето на Цветанов в ГЕРБ (ВИДЕО)

Слуховете, че Цветан Цветанов е обвързван с Еврохолд - етичната комисия ще се занимава ли с този въпрос?

Разбира се за всеки сигнал тя ще се сезира, с цел да може в действителност да се преценят нещата. идват локални избори. Виждаме съперниците какъв брой нападателно работят и какъв черен пиар вършат. Трябва нещата да се оглеждат, с цел да не се дават жертви, сподели Караянчева.

Новата комисия - пощенска комисия или вътрешно разузнаване?

Етичната комисия ще преглежда всеки сигнал, като върви на място. Съгласете се, че от време на време сигналите не са правилни. Може някой да е решил да оклевети някой сътрудник на личностна основа, сподели Караянчева.

Оставането на Цветанов - малка врата или отбрана от другарски огън

Господин Цветанов има място в партията, тъй като той взе участие от основаването ѝ. Всеки един български жител, който споделя концепциите на ГЕРБ, има право да бъде неин член, сподели Караянчева.

Изпълнителната комисия е групов орган и тя ще разиска всяка една номинация. Номинациите се вършат от локалните структури, по-късно те се разискват на равнище изпълнителна комисия и по-късно се взима решени за одобрение на тяхната кандидатура, разясни тя.

Що се отнася до бъдещето на кмета на Пловдив, Караянчева разясни, че в случай че той бъде повдигнат от локалните структури, неговата кандидатура ще бъде прегледана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР