Член на градския съвет в Енид, Оклахома, защити маршируването заедно

...
Член на градския съвет в Енид, Оклахома, защити маршируването заедно
Коментари Харесай

Служител от Оклахома, изправен пред отзоваване заради връзки с бели националисти, защитава маршируването в Шарлотсвил

Член на градския съвет в Енид, Оклахома, отбрани маршируването дружно с белите националисти във Вирджиния през 2017 година на обществен конгрес във вторник вечерта, където беше разпитан за връзките му с расистки групи.

Джъд Блевинс, който е изправен пред избори за отзоваване идната седмица, отхвърли да даде детайлности за предходната си бяла националистическа интензивност. Запитан за групите, с които е бил обвързван, в това число Identity Evropa, в миналото една от най-големите бели националистически организации в Съединени американски щати, Блевинс сподели, че тези групи към този момент не съществуват. Той също отбрани дейностите си.

„ Ако говоренето против това, което се правеше на тази страна, това, което продължава да се прави на тази страна, е закононарушение, тогава на драго сърце бих се признал за отговорен за това “, сподели той.

Отговаряйки на следващ въпрос, Блевинс, някогашен морски пехотинец, сподели, че задачата на предходния му активизъм е била „ същите въпроси, които накараха Донал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР