Член на екипа на охраната на президента на САЩ Джо

...
Член на екипа на охраната на президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Мъж от охраната на Байдън арестуван заради нападение в нетрезво състояние

Член на екипа на защитата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е бил задържан в Сеул по обвинявания, че в нетрезво положение е нападнал южнокорейски жител ден преди идването на Байдън, съобщи Ройтерс, базирайки се на информация от полицията.

Охранителят, който е чиновник на министерството за вътрешна сигурност на Съединени американски щати, е бил арестуван нощес, откакто е взел участие в сборичкване за такси, заяви чиновник на корейската полиция пред Ройтерс. Това се е случило пред хотел " Гранд Хаят ", където се чака, че ще отседне Байдън. Полицейският чиновник не разкри името или по-подробна информация за обвинения. Южнокорейската телевизия " Чосун ", която първа заяви за ареста, сподели, че обвиненият, мъж на към 30 години, е бил задържан, откакто различен от гостите на хотела се обадил на полицията, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Министерството на вътрешна сигурност на Съединени американски щати към този момент не е коментирало информацията. Белият дом отклони въпросите към " Сикрет сървис " - организацията, която дава отговор за защитата на американския президент - само че тя към този момент също не е коментирала информацията. Служители на " Сикрет сървис " от време на време се оказват забъркани в произшествия поради неприятно държание в чужбина, отбелязва Ройтерс. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР