Член на екипа на охраната на президента на САЩ, Джо

...
Член на екипа на охраната на президента на САЩ, Джо
Коментари Харесай

Охранител на Байдън е арестуван в Сеул след сбиване за такси

Член на екипа на защитата на президента на Съединени американски щати, Джо Байдън, е бил задържан в Сеул по обвинявания, че в нетрезво положение е нападнал южнокорейски жител ден преди идването на Байдън, съобщи Ройтерс, базирайки се на информация от полицията, цитира dariknews.bg.

Охранителят, който е чиновник на министерството за вътрешна сигурност на Съединени американски щати, е бил арестуван нощес, откакто е взел участие в сборичкване за такси, заяви чиновник на корейската полиция пред Ройтерс. Това се е случило пред хотел " Гранд Хаят ", където се чака, че ще отседне Байдън. Полицейският чиновник не разкри името или по-подробна информация за обвинения. Южнокорейската телевизия " Чосун ", която първа заяви за ареста, сподели, че обвиненият, мъж на към 30 години, е бил задържан, откакто различен от гостите на хотела се обадил на полицията.

Министерството на вътрешна сигурност на Съединени американски щати към този момент не е коментирало информацията. Белият дом отклони въпросите към " Сикрет сървис " - организацията, която дава отговор за защитата на американския президент - само че тя към този момент също не е коментирала информацията. Служители на " Сикрет сървис " от време на време се оказват забъркани в произшествия поради неприятно държание в чужбина, отбелязва Ройтерс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР