Член на една от най-успешните бой банди в историята, успешен

...
Член на една от най-успешните бой банди в историята, успешен
Коментари Харесай

Най-ЖЕЛАНИЯТ мъж на света Хари Стайлс и дамите, които ПОКОРИХА сърцето му

Член на една от най-успешните пердах банди в историята, сполучлив солов реализатор, притежател на Грами, Брит и ARIA, поп сензация, основател на най-новият албум, стигнал до 500-те най-велики албума на всички времена в класацията на " Rolling Stone ", харизматична кинозвезда - Хари Стайлс е всичко това!

Ето за какво не трябва да ни учудва обстоятелството, че не една и две звездни дами са желали да бъдат (и са били) в ролята на негова сантиментална половинка.

В момента Хари наподобява повече от благополучен с Оливия Уайлд, която го режисира в последния му филм, който следва да излезе след по-малко от месец на огромен екран в Съединени американски щати - " Не се тревожи, скъпа ". 

Преди да откри кей в прегръдките на очарователната Оливия Уайлд, обаче, името на Стайлс е свързано с някои от най-известните модели и изпълнителки на нашето време.

Кои са дамите в живота на " най-желания мъж на света ", както списание " Rolling Stone " назовава 28-годишния британец с покрито с татуси тяло - разберете в галерията ни в този момент!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР