Член на БСП скочи на президента заради опитите да се

...
Член на БСП скочи на президента заради опитите да се
Коментари Харесай

Иван Ченчев от БСП скочи на президента

Член на Българска социалистическа партия скочи на президента поради опитите да се закупят нови бомбардировачи за Военновъздушни сили на страната.

Днес научаваме от Държавния департамент на Съединени американски щати, а не от служебното държавно управление, че идват американски военни за укрепване на източния фланг на НАТО поради войната в Украйна. Служебното държавно управление на президента Радев води преписка за покупката на нови 8 самолета F-16. А комисията за оръжие изнася оръжие за 1 милиарда евро единствено на едно свое съвещание. От него 600 млн. евро е износът за Полша. Отива ли оттова в Украйна? ” Това написа членът на Националния съвет на БСП Иван Ченчев във пост във Facebook.

„ Какво се случва, господин президент? Доскоро громяхте постоянното държавно управление и говорихте за мир и дипломация. Свалихте държавното управление и тотално си обърнахте мнението. Господин президент, време е да отговорите на българските жители. Какво вършиме в миг, когато стопанската система се нуждае незабавно от поддръжка, а милиони български фамилии от грижа за идните тежки зимни месеци? “, пита социалистът.



Novini.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР