Член на бандата на „Килърите” прави опити да събере крупна

...
Член на бандата на „Килърите” прави опити да събере крупна
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Един от бандата на Килърите събирал пари да мъсти на разследващи!

Член на бандата на „ Килърите” прави опити да събере крупна сума, с цел да отмъсти на забъркани в следствието против причинителите на поръчкови убийства. Това съобщи пред публицисти зам.-главният прокурор Ася Петрова, която беше и обвинител по делото.

Един от тримата, наказани на пожизнен затвор без право на подмяна (Петър Стоянов – Сумиста, Георги Вълев и Васил Костов – Кеца) е търсел незабавно 70 000 евро.

„ Говоря за информация, която е безусловно отпреди месец. По мой източник тази сума се търси за възмездие, по отношение на лица, свързани с делото”, съобщи Петрова, която добави, че знае всичко това от човек, който е приказвал с наказания.

Тя през днешния ден уточни, че знае за две по-стари закани против някогашния началник на „ Антитерор” в ГДБОП Валентин Цоновски, а в медиите като евентуални цели се сочат и тя, както и очевидеца Боян Джамалов.

Има задоволително достоверна информация за тези изказвания, уточни още тя, само че отхвърли да разгласи дали става въпрос за опасност за нея и кой от наказаните е търсил колосалната сума.

"Това, което зная от едно лице, чиито имена ще запазя, е, че едно от наказаните лица е търсило сумата от 70 000 евро. Говоря за информация, която е безусловно отпреди месец - сподели през днешния ден Петрова. - Това лице показа с мен, че тази сума се е търсила в тази посока. По мой източник тази сума се търси за възмездие по отношение на лица, свързани с делото. "

Припомняме, че след убийството на великотърновския предприемач Петър Христов в София, Цветан Цветанов стартира версията, че може би става дума за възмездие на "Наглите ". Известно е обаче, че предприемачът имал роля за вкаравнето в пандиза и на "Килърите ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР