Чжуо Нан е изчезнал 11 години по-раноЖител на китайската провинция

...
Чжуо Нан е изчезнал 11 години по-раноЖител на китайската провинция
Коментари Харесай

Кремиран китаец се оказа жив

Чжуо Нан е липсващ 11 години по-рано

Жител на китайската провинция Чунцин, който избяга от старешки дом и по-късно беше считан за умрял при автомобилна злополука, беше открит жив 11 години по-късно, което бе считано за неговото кремиране.

Както оповестява TVBS, представена от БГНЕС, Чжуо Нан страдал от психологично заболяване и живеел в къщата на брат си. По-късно той бе изместен в старешки дом, само че постоянно боледувал и постоянно се лекувал в елементарна болница.

Но през 2012 година китаецът липсващ мистериозно. Установено бе, че е избягал през задния вход на лечебното заведение. Роднини и полиция почнали издирването му, само че скоро покрай болничното заведение било намерено обезобразено тяло. Предполага се, че мъжът е потърпевш при злополука. Семейството разпознало умрелия като Нан и го кремирало.

Но 11 години по-късно полицейски патрул се натъкнал на скитник, който се държал необичайно. Полицията го откарала в незабавния пункт и разгласила известие за издирването на околните му. Семейството на Нан незабавно го разпознало. Събрал се още веднъж със фамилията си, Нан незабавно прегърна брат си и двамата се разплакали като деца. Сега полицията има намерение да разпознава лицето, което е кремирано вместо Нан.

По-рано беше обявено, че гражданин на Индия, който беше разгласен за мъртъв, е открит жив в различен щат осем месеца след кремацията. Когато публицистите споделиха на мъжа, че фамилията му към този момент го е погребало, той единствено се усмихна и сподели, че не знае за това.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР