Читателски сигналВ редакцията на HotArena получихме сигнал и снимки от

...
Читателски сигналВ редакцията на HotArena получихме сигнал и снимки от
Коментари Харесай

Сигнал до HotArena: Държавна служителка се вихри като актриса от розови филми

Читателски сигнал

В редакцията на HotArena получихме сигнал и фотоси от наша читателка поискала анонимност. Тя е възмутена от държанието на държавен чиновник в кметство „ Изгрев ” в София. Предлагаме ви текста без редакторска интервенция, а изводите оставяме на вас:

„ Здравейте, написа ви възмутена колежка на юристконсулта на кметство „ Изгрев ” в София. Мадлена Иванова е името на държавната служителка, която срутва имиджа на институцията в която работи. Ако погледнете профила й във Фейбук ще останете потресени от фотосите там. Оставам с усещане, че това са фотоси правени за мъжки списания с еротично наличие. Личния живот по тази причина е персонален, по тази причина няма спор. Но не намирам за уместно на страницата, в която пропагандираш поддръжка на кандидат-кметска акция да се мъдрят такива фрагменти. Явно в България всичко е допустимо и това не прави изключително усещане.

Освен с разголените си фотоси, Мадлен се слави в кметството като най-сприхавия и абсурден човек. Може би тя не се усеща задоволена да работи на бюро от 8 до 17. По-сладки са почивките по плажове и нощни заведения, само че всеки самичък избира какво да работи. Друго, което прави усещане на всички сътрудници е, че Мадлена поддържа много висок стандарт на живот, който няма по какъв начин да си обезпечи с чиновничекса заплата. Живее в първокласен апартамент чартърен, кара скъпа кола, облеклата й са маркови. Твърди, че от години няма другар. Все странни истории, които слагат доста въпросителни към личността на така наречен юристка ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР