Читателски сигналПомните ли Биляна Евгениева – бившата жена на Христо ...

Читателски сигналПомните ли Биляна Евгениева – бившата жена на Христо

Сигнал до HotArena: Вижте какво работи в Дубай бившата на Христо Сираков

Читателски сигнал

Помните ли Биляна Евгениева – някогашната жена на Христо Сираков, с която даже бяха сгодени? Еротичната танцьорка от дълго време не се е появявала в общественото пространство и като че ли потъна вдън земя. Е, става известно, че силиконката се подвизава в Дубай, където захлебва с много пикантна специалност.

Читател на HotArena ни алармира, че я е засякъл в уебсайт, предлагащ девойки за компания в Дубай. Там Биляна има личен профил, където театралничи топлес, в изкусителни пози.

Любопитна детайлност е, че множеството дами в уеб страницата са подбрали свои фотоси по бански, само че българската хубавица е предпочела да извади обилните си форми на показ.

Биляна и Сираков се сгодиха през 2014-а и даже възнамеряваха сватбата си. Плановете им бързо се провалиха, след оповестени папарашки фотоси в медиите на Евгениева в компанията на необвързания тогава Благой Георгиев . Биляна се забавляваше с Джизъса в столична дискотека, дарявайки го с милувки, неприсъщи за сгодена жена.

Малко по-късно Стоте манекенки скапе годежа, а Биляна се покри. Едва предходната година след гибелта на Сираков, Евгениева разгласява пост в обществените мрежи, в който се сбогува с някогашния си избраник.

Източник: hotarena.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg