Читателски сигналНаблюдателен фен на HotArena ни изпрати гневно писмо, в

...
Читателски сигналНаблюдателен фен на HotArena ни изпрати гневно писмо, в
Коментари Харесай

Ексклузивен сигнал до HotArena: Енджи, спри да ни правиш на глупаци - признай, че си на 38!

Читателски сигнал

Наблюдателен почитател на HotArena ни изпрати яростно писмо, в което обосновано с обстоятелства, разкрива същинската възраст на диетоложката Енджи Касабие. Красавицата, която сега се вихри в Къщата на „ ВИП Брадър “ сама се оплита в личните си неистини, излиза наяве от сигнала, който ви предлагаме без редакторка интервенция.

" Оказва се, че Енджи Касабие не е нито на 25, нито на 29 години, каквито възрастови граници чухме да се загатват във " ВИП Брадър ". Още през 2010г., тя е декларирала, регистрирайки се в уеб страницата " Wayn.com ", че е на 31г. Сега, седем години по-късно, изказванията й, че е на 25 или 29, звучат смешно. Да, тя наподобява доста добре за годините си, само че никога на по-малко от 35.

Много дами избират възрастта им да не става притежание на близките, и надлежно не я разясняват. Енджи Касабие очевидно я разяснява и то напълно друго в течение на седем години. Ако през 2010 Г. тя е била на 31, както сама е декларирала, видно от фотосите, приложени по-долу, то в този момент тя е на 38г. Въпросът е за какво в този момент се показва като двадесет и няколко годишна? Ами, отговорът е доста елементарен - брачният партньор й е на 30!! Във въпросния уебсайт, тя е разгласила фотоси с черна коса, под които фотоси мненията са от 2010г. Една от тях е и профилната й фотография. Така, че възрастта 38 години, е минималната й действителна възраст. Няма неприятно, че е на толкоз. Просто не желаеме да ни прави на простаци ", написа в писмото си възмутения ни четец.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР