Читателски сигналБившият на Поли Генова - Вернер Москов развалил годежа

...
Читателски сигналБившият на Поли Генова - Вернер Москов развалил годежа
Коментари Харесай

Сигнал до HotArena: Бившият на Поли Генова и Мелани се разделиха, милионерската щерка развали годежа

Читателски сигнал

Бившият на Поли Генова - Вернер Москов развалил годежа си с милионерската дъщеря Мелани. Това твърди наш четец в писмо до публицистичната поща на, като се базира на източник непосредствен до момичето.

Мелани не издържала на напрежението и капризите на Вернер и го оставила. " Той мисли единствено за пари " казвала  тя. Явно слуховете се оказали правилни, само че не му се получило да се добере до благосъстоянието на дядо и. Младата госпожица от дълго време не запомнила някогашния си избраник и я виждали в компанията на висок и красив  господин. По всичко се личало, че тя била доста по-щастлива. А той, както слуховете носят бил виждан, даже и от нея, в компанията на мъже и то не на обществени места.

Припомняме, че Поли Генова се раздели с гаджето си Вернер Москов по време на шоуто " Музикална академия " през 2014г.

Проблемите сред двойката, която изглеждаше доста влюбена преди този момент, започнаха около присъединяване на Поли в телевизионното шоу. Неочаквано Веро спря да се вижда с нея и до момента в който тя доказваше гения си на Малкия екран, той се изнесъл от жилището й, без да й каже и дума за това. Гласовитата русокоска обаче отхвърля да приказва какво тъкмо се е случило сред тях след излизането й от риалитито на TV7, а повода за това е фактът, че двамата били сключили договорка.

Музикалният публицист, прочут като Веро, знаел някои неща от живота на Поли, които тя не би желала да излизат в общественото пространство. Затова употребявал информацията в своя изгода и предизвестил към този момент някогашната си обичана, че в случай че разяснява нещо, обвързвано с него, ще издаде тайните й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР