Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg. От думите й

...
Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg. От думите й
Коментари Харесай

Шофьор слезе от колата да се кара на пешеходец по средата на пътя

Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg . От думите й излиза наяве, че е била очевидец на грозна препирня на пътя в Пловдив. Ето какво заяви тя:

" Здравейте. В събота, пресичайки оживено кръстовище или по-точно кръговото на " Метро ", попаднах на нелепа кавга сред водач и пешеходец. Наглият водач беше спрял в междинната лента и слезе да се саморазправя с пешеходеца,(като с това си прекъсване там сътвори голяма причина за ПТП), който го призоваваше да си научи правилника за придвижване по пътищата.

Очевидно водачът не беше спрял на пешеходната пътека и безочливо крещеше на индивида, че видиш ли, той трябвало да се огледа и да реши по какъв начин да пресече на въпросната пешеходна пътека, тъй като той нямало по какъв начин да спре.

А бе хора, млади шофьорчета, доста ви апелирам спазвайте разпоредбите за придвижване. Не ми се мисли какво можеше да се случи, в случай че бях аз малко по-рано там, пресичайки с двете си деца - едно от които е бебе в количка. И този безочлив водач не се задоволи със саморазправата на пътя, а отби на близката спирка и продължи да се заяжда с въпросния пешеходец.

Явно с ясното съзнание, в случай че би трябвало, и да се сбие с него. Добре, че господинът беше задоволително учтив и отклони нападките и упреците на това пловдивско пешлеме, което за момент се намерения за огромната работа. Уважаеми водачи, бъдете деликатни и пазете пешеходците. Това се случи към 13.00 часа ", описа дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР