Читателка потърси Plovdiv24.bg: Здравейте, обръщам се към вас с молба

...
Читателка потърси Plovdiv24.bg: Здравейте, обръщам се към вас с молба
Коментари Харесай

Да помогнем на Нели да се прибере здрава при дъщеря си!

 Читателка потърси Plovdiv24.bg : " Здравейте, обръщам се към вас с молба още веднъж да разпространите информация за дарителска акция за моя доста близка другарка.

Нели Димова е самотна майка от град Кричим. Тя води дългогодишна борба с рака на гърдата. Едва на 27-години тя се сблъсква с тежката диагноза, след което следват редица интервенции, курсове на химиотерапия и лъчетерапия. За страдание заболяването прогресира и визира мозъка, костите, белия дроб и черния дроб.

В момента Нели се лекува в клиника в Турция с помощта на събраните средства посредством стартираната към този момент дарителска капмания. За страдание се появяват не едно и две затруднения, които постановат удължение на престоя ѝ в клиниката и осъществяване на спомагателни процедури и интервенции. Всичко това усилва цената на нужните средства за лекуването ѝ много над първичната оферта. 

Битката на Нели е на няколко фронта, само че тя не се предава! Най-новият фронт на борбата ѝ е за запазването на слуха ѝ! Молим всички които имат опция да се включат в дарителската акция, като това може да се случи по няколко метода:

- посредством превод по дарителската сметка на Нели

BG80STSA93000028013899

- посредством pay pal [email protected]

- посредством слагане на дарителски кутии

- посредством продажба на ненужна ваша движимост в групата благотворителен базар за Нели https://www.facebook.com/groups/542908373759973/

- посредством покупка на движимост от благотворителния базар

- посредством образуване на базар

- разпространяване на идеята, фейсбук страницата Заедно за Нели и фейсбук групата за благотворителния базар Всички за Нели-Благотворителен базар.

Времената са сложни, само че човечността и съпричастността не ще правят отстъпка пред неволите и постоянно ще бъдат измежду най-достойните качества на българина!

Във фейсбук страницата Заедно за Нели може да получавате настояща информация за положението на Нели, както и за разноските по лекуването и салдото по дарителската сметка.

Нека помогнем на Нели да се прибере здрава при щерка си!

Благодарим на всички отзовали се!

Бъдете здрави! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР