Читателка на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни, за да

...
Читателка на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Сигнал: Каква е тази дискриминация за горивата? Пълен абсурд!

Читателка на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да изрази възмущението си по отношение на отстъпката от 25 ст. за литър гориво, която влезе в действие от през днешния ден. Ето какво ни описа пострадалата.

" Днес взех решение да се възползвам от отстъпката за гориво, когато зареждах най-обикновен дизел. На касата обаче се оказа, че колата ми е от категория M1G и не попадам в категорията за отстъпка, само че се ядосах, тъй като от къде на къде някои ще бъдат дискриминирани? Защо би трябвало да има някаква категория? Не е ли това облекчение за всички? Пълен парадокс е цялата обстановка! Реших да споделя с вас, тъй като допускам, че и други хора с коли от моята категория ще ме схванат ", споделя читателката ни.

Припомняме, че отстъпките могат да се употребяват единствено за леки коли от категория M1 или за мотопеди и мотоциклети с категория L1. За задачата на каса би трябвало да се даде дребния ваучър на транспортното средство.

Отстъпката няма да важи за по-скъпите и висококласови горива, които са с добавки или са бензини с по-високо октаново число.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР