Читателка на Sofia24.bg изпрати невероятни кадри от Занзибар. Дестинацията става

...
Читателка на Sofia24.bg изпрати невероятни кадри от Занзибар. Дестинацията става
Коментари Харесай

Софиянка засне невероятни кадри край бреговете на Занзибар

Читателка на Sofia24.bg изпрати невероятни фрагменти от Занзибар. Дестинацията става все по-популярна и измежду българските туристи. 

Занзибар е полуавтономна област в рамките на Танзания, правоприемник на някогашна страна със столица в едноименния град. Заема по-голямата част от архипелага Занзибар и включва два съществени острова – Пемба и Унгуджа.

Младото момиче, което се свърза с редакцията на  Sofia24.bg споделя, че преживяването си заслужава, а почивката е налична и даже излиза по-евтино от някои предложения по родните ни курорти. 10-дневен престой на красивия остров, в която са включени самолетните билети е 1600 лв., включени са и забавни прекарвания.

Момичето е снимало миграция на китове наоколо до село Кизимкази. На фрагментите се вижда по какъв начин майка и бебе-китче, които се придвижват на север:

Здравейте, редакция

Станах очевидец на ужасно преживяване, което взех решение да споделя с вас.

На метри от мен безусловно плуваха китове! И всичко това се случва на хиляди километри от България, а точно на Индийския океан. Не устоях на изкушението да споделя тази красива панорама и с вас.

Станахме в 4 сутринта и влязохме с лодки във вътрешността в океана. Не чакахме дълго и видяхме огромен кит следван от по-малък образец. Местният гид ни изясни, че това са мигриращи китове. Среднощното ставане си заслужаваше!

Уникалните фрагменти може да видите във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР