Читателка на Burgas24.bg сигнализира за изключително неприятна гледка в центъра

...
Читателка на Burgas24.bg сигнализира за изключително неприятна гледка в центъра
Коментари Харесай

Луд или пиян е този мъж? Изкара акъла на няколко жени в центъра на Бургас

Читателка на Burgas24.bg алармира за извънредно неприятна панорама в центъра на Бургас. Неадекватен мъж крещял неоснователно на автобусната спирка до Билковата. В един миг почнал да блъска главата си в седалките и в самата спирка. На всичко това очевидци станала пътнички, които внимателно се отдръпнали на метри от несъответстващия мъж

Ето какво гласи сигналът, изпратен до Burgas24.bg :  

Видеото е снимано през днешния ден следобяд на автобусната спирка до Билковата аптека. Този мъж съгласно мен е вманиачен, пийнал или и двете! Човекът си посръбваше умерено и вино от пластмасова бутилка, само че в един миг без причина стартира буйства като си блъска главата в седалките и в самата спирка.  Започна да крещи всевъзможни псувни. Видях по какъв начин няколко дами се отместиха тактично, с цел да не ги нападне. Малко по-късно стартира да се търкаля по земята. Последни време постоянно се натъквам на сходни гледки, които не желая да виждам по улиците на нашия град.

Изпращайте ни вашите читателски сигнали на [email protected], на телефони 0886 49 49 24, 0700 450 24 или на. Сигнализирайте ни за всичко, което ви е направило усещане в нашия град и считате, че би трябвало да бъде отразено!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР