Читателите на турския вестник “Ен Сон Хабер подкрепиха решението на

...
Читателите на турския вестник “Ен Сон Хабер подкрепиха решението на
Коментари Харесай

“Доларът ще потъне”. Турците се възхитиха на отговора на Путин към Европа

Читателите на турския вестник “Ен Сон Хабер ” поддържаха решението на Москва да преведе заплащането на газа в рубли.
Повечето коментатори предложиха да се купува от Русия енергоносители в нейната национална валута, до момента в който турските артикули да се продават за лири.

“Браво Путин. Смажи $. Дай образец. Останалите ще те последват”, написа един от потребителите.

„ Умен човек, каквото и да каже някой “, добави различен.

„ Чудесно, дано доларът потъне, дано валутите на всички страни да работят “, написа Ахмет Селви.

„ Този човек ще принуди целия свят да одобри рублата, която също ще влезе в живота ни като $ “, сподели различен коментатор.

" Съединени американски щати и Европейски Съюз се простреляха в крайници. Ако страните по света поддържат това събитие, тронът на $ ще рухне, дай Боже ", сподели Ахмет Ага.

" Защо не използваме турски лири в търговията? Турция е водачът по продажба на плодове и зеленчуци в Европа! ", възмущава се един от потребителите.

" Така и трябваше. Доларът ще получи тежка рана ", заключват читателите.

След началото на съветската военна специфична интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна, Западът ускори санкционния напън върху Москва. Някои страни оповестиха заледяване на съветски активи, доста марки напуснаха страната. Европейският съюз към този момент утвърди шест пакета от наказания, които по-специално плануват последователно въвеждане на ембарго върху вноса на въглища и нефт.

Кремъл назова дейностите на Запада икономическа война, каквато до момента не е имало, само че акцентира, че е бил подготвен за сходно развиване на събитията. Банката на Русия предприе ограничения за стабилизиране на обстановката на валутния пазар. Плащанията за доставки на газ към неприятелските страни бяха конвертирани в рубли.

Както съобщи Владимир Путин, политиката на ограничение и намаляване на Русия е дълготрайна тактика на Запада, а глобите нанесоха сериозен удар върху цялата международна стопанска система. Според него главната цел на Съединени американски щати и Европа е да влошат живота на милиони хора.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР