Читателите на Розали имат възможност да спечелят да спечелят гръмотевични

...
Читателите на Розали имат възможност да спечелят да спечелят гръмотевични
Коментари Харесай

Време е за гръмотевични награди с филма „Тор: Любов и гръмотевици“

Читателите на Розали имат опция да завоюват да завоюват гръмотевични награди, в случай че отговорят на въпроса, обвързван с кино лентата „ Тор: Любов и гръмотевици “, който към този момент може да гледате единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Този юли положителното кинозабавление е обезпечено, тъй като той се завръща! Време е за историята на обичания ни галактически викинг и „ Тор: Любов и гръмотевици ".

Крис Хемсуърт се завръща в ролята на Бога на гръмотевиците и ни дава обещание доста комизъм, екшън и положително въодушевление пред огромния екран.

 „ Тор: Любов и гръмотевици “ ВЪПРОС: Как се споделя героинята на Натали Портман, която е някогашната другарка на Тор и за всеобща изненада е овладяла силите на чука Мьолнир?

В „ Тор: Любов и гръмотевици " Богът на гръмотевиците поема на най-непредвиденото странствуване - в търсене на вътрешния си мир. Точно, когато е на път да го открие, се появява непредвиден зложелател, заклел се да избие всеки един господ в галактиката. Не стига това, ами и открива, че към този момент не е единственият и несравним, който владее митичния чук Мьолнир. Тази мощ е споделена не от кого да е, а от някогашната му другарка. Искат или не, двамата дружно, в компанията на щурите Пазители на галактиката и колоритния хуманоид Корг, се насочат на зрелищно галактическо премеждие, с цел да се оправят със опасността и да спрат Касапина на богове.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР